Ontwikkeling van je spiritualiteit

Cursussen

Een totaal vernieuwd overzicht van cursussen en andere nuttige info. Dit om u handig wegwijs te maken in het spiritueel pakket dat u kan volgen om uw groei te bewerkstelligen of te vervolledigen.

 Waarom (nog meer) cursussen volgen?

 Soms vragen klanten, cursisten, Reiki Masters of andere therapeuten en paragnosten aan mij:

 Waarom zich nog verder verdiepen, of nieuwe cursussen,healingtechnieken enz aanleren?

Dan kan ik alleen maar antwoorden:

 Therapeutisch bezig zijn is veel meer dan instralen, een medicijn verstrekken en masseren alleen. Therapeutisch bezig zijn is anderen bewust maken van hun goede en slechte eigenschappen.

De persoon die bij jou komt de weg wijzen en wanneer hij of zij  het niet alleen kan hen helpen bij hun tocht naar een nieuwe wereld. Dan zult u deze wereld moeten openen en de persoon moeten laten voelen. Net zo vaak tot deze persoon verder kan en u niet meer nodig heeft.

 Een manager, een geestelijk leider of een therapeut, ze zullen hun volgelingen bewust moeten maken. Doen ze dit niet dan zijn ze zelf een volgeling of een hulpbehoevende zoekende ziel.

 Doen ze dit echter wél dan maken ze geen huppeltjes maar grote sprongen in hun evolutie. Hun eigen bewustzijn wordt gespiegeld, hun ziel stijgt in bewustzijn door ál die begrepen ervaringen. En zij zullen zeker de erkenning die nodig is geven aan hun eigen ziel en hun eigen lichaam.

 De invulling van behoeftes en verlangens die uw lichaam heeft is noodzakelijk om gezond te blijven en gelukkig te zijn. De invulling van behoeftes en verlangens die uw ziel heeft is noodzakelijk om het geestelijk pad goed te bewandelen.

 Toeval bestaat niet en voor álles staat een tijd maar u kunt wel heel veel sturing geven aan uw leven en u kunt er wel voor zorgen dat wanneer de tijd is aangebroken om te veranderen u dit ook op de juiste tijd doet.

 De kunst van het leven en de kunst van het genieten is misschien niet aan iedere ziel eigen.

 Maar u kunt het wel leren. En waarom zou u zichzelf beperken?

 U bepaalt namelijk zelf, wanneer u ziek bent, of u naar een arts of therapeut gaat. U bepaalt namelijk zelf of u de straat oversteekt of niet, of een cursus volgt of niet.

 Bewustzijn en zelfstandig handelen zijn dus belangrijk. Dit komt u tegen als patiënt maar dit komt u ook tegen als therapeut. En waarschijnlijk ook als leraar en als volgeling.

 Dus uiteindelijk doet u alles zelf en dan gaat dus ook de uitspraak op dat “dát wat u uitstraalt terugkeert tot de bron”. Voor de ene mens een moeilijkheid en voor de andere mens zo begrijpelijk dat het een wezenlijk onderdeel van hun leven vormt.

En zo is het ook op het geestelijke vlak. De onbekende gebieden betreden, maakt u rijper en zelfbewuster. En ook hier vertelt u honderduit tegen vrienden en geliefden.

 U straalt iets positiefs uit. U straalt kennis uit die anderen ook willen weten en u bent als ziel en mens in beweging. En daar zit heel veel schepping in.

 

VRAAG STEEDS DE UPDATE FOLDER AAN - ZO BLIJFT U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE CURSUSSEN