Ontwikkeling van je spiritualiteit

AMARA OMNI

 

Amara-Omni - Empowerment

 De bedoeling van Amara is bewust te worden van onbewuste overtuigingen.
Deze ''diepe innerlijke wateren'' bevatten informatie van ons bestaan.
Het energie-bewustzijn van Amara helpt ons om de wonden en situaties te accepteren en ons helemaal bewust te worden van de redenen waarom ze zo zijn zoals ze zijn.
Ieder mens ervaart soms pijn en sommige ervaringen, laten wonden achter die levens achtereen open blijven.Door je bewust te worden van de patronen, kunnen we toestaan dat ze genezen.

Niets wat ongedaan of gemaakt hoeft te worden,omdat onze ware aard heel en perfect is. Amara is als water, veranderend om in elke bestaande situatie te passen, die zich voordoet. Amara ontwikkeld zich voortdurend.
De energie kan als vloeibaar licht of ''donkere materie'' worden gezien die ''niets'' representeert.
Amara helpt ons te verbinden met ons onderbewustzijn,daar waar het meeste van onze ware kracht en magie huist.
 

Amara kan worden gezien als het basis symbool van het hele systeem het maakt de herinnering wakker aan onze oorspronkelijke zuiverheid en goddelijkheid. Het helpt ons om hier in het leven op Aarde te aarden, ons thuis te vinden in de gematerialiseerde wereld.

Amara gaat echt in je cellen zitten en vindt na de inwijding haar weg van binnen uit naar buiten. Je leven in. Zoals water altijd een weg vindt om te kunnen stromen.

Dit symbool laat een sterke lichte energie stromen langs en door onze ruggegraat. Het heelt en verbind de chakra‚Äôs door ze in balans te brengen. De pyramide en de cirkel zijn een deel van dezelfde structuurvorm dus ze zijn niet 2 losse elementen die zijn samen gevoegd. Ze zijn 1 geheel. De symbolen in Amara zijn sterk verbonden met Lemuria.

Ja-Keiou-Ma symboliseert de water Draak, of water Dragon. Dit is persoonlijk mijn favoriete symbool. Ze staat voor vloeiende beweging, balans en harmonie. Ja-Keiou-Ma is een multidimensionale sleutel om verschillende bewustzijnsniveaus en stromingen van het goddelijke universum te kunnen waarnemen. Het effect is openend voor de energiestroom zodat die door je heen kan gaan om te reinigen een te helen, je in contact te brengen met alles om je heen en de dieptes binnen in

 

 

REF CURSUS  - AMAOM

Telkens van 11 tot 17 u (lunch inbegrepen)