Ontwikkeling van je spiritualiteit

ANTHAKARANA

 

ANTHAKARANA & REIKI YOD                      

Anthakarana

Dit symbool is gemaakt door de raad van Opgestegen Meesters die gaan over de evolutie van de Melkweg. Zij zagen dat de mensheid van de Aarde in nood was en dat zij hulp nodig had om de verbinding met hun Hoger Zelf te herstellen. Ze creëerden daarom dit symbool met een gebod bezield met zijn eigen bewustzijn. Iedereen die dit symbool gebruikt zal connectie hebben en versterken tussen het fysieke brein en het Hoger Zelf. Het Hoger Zelf creëert en leidt de voordelen van dit symbool en daarom zal dit symbool nooit gebruikt worden voor negatieve doeleinden.

Dit geheime symbool is dus voor meer dan duizenden jaren geheim gebleven, het was alleen bekend aan een aantal mensen. Het is nu de tijd dat we allemaal toegang krijgen tot dit oude en geheime symbool van healing.

REIKI YOD

Na de anthakarana cursus volgt er een Reiki Yod cursus en inwijding

De YOD initiatie verbindt  onze Bron of herkomst met onze Boeddha-natuur. In deze initiatie worden zowel ons Kruin-Chakra, Derde Oog en Hart-Chakra verbonden met deze bron.
Deze bron is de herkomst van onze Boeddha-natuur. Daar waar we heen gaan als we sterven en daar waar we vandaan komen als we worden geboren. Andere benamingen zijn: hemel, Universele energie, Bardo, Godsvonk, Zielenster, etc..
Bij Reiki I en II wordt onze eigen lichaamsenergie (Prana) verbonden met de Universele energie (Reï-Kï). Bij de Yod initiatie wordt onze Boeddha-natuur verbonden met zijn herkomst en bron.
Deze verbinding loopt via de Kruin-Chakra (totale overgave) via het Derde Oog (Intuïtie) naar ons Hart-Chakra (Liefde en Mededogen).

 

REF CURSUS  - AY

Telkens van 10 u 17 u