Ontwikkeling van je spiritualiteit

DIVERSE

TAROT – 3 DELIG  ZIE KALENDER VOOR DE CURSUSDATA

U leert de Tarot van A – Z

Zelfs als u nog nooit Tarot gelegd hebt, kan u deze cursus volgen.

Bent u vertrouwd met Tarot, dan leert u diverse nieuwe technieken en diverse Tarot aan

U krijgt cursusboek en nabegeleiding

                 REF CURSUS  - TAR

 

 

 

 

 

 

EMOTIONELE VRIJHEID TECHNIEK

Onze negatieve overtuigingen die zich uiten als gedachten en gevoelens, veroorzaken dus stoornissen in onze energiestroom en verzwakken ons. We zitten dan emotioneel en energetisch vast. Zelfs als we onze gevoelens onderdrukken en negeren, beïnvloeden ze ons. Omdat we dan onverwerkte gevoelens hebben die een stoornis veroorzaken in het energiesysteem van het lichaam.
Door middel van de methoden van de Energie Psychologie kunnen we deze verstoringen verhelpen. Er zijn heel specifieke methoden en oefeningen om met alle negatieve emoties om te gaan en dramatische verlichting van de intensiteit van je emoties te ervaren. Je voelt letterlijk hoe je pijn vervaagt, terwijl de verstoringen in je energiesysteem verdwijnen.
3 delige cursus

                REF CURSUS  - EVT

Telkens van 13 tot 17 u

BASISCURSUS PSYCHOGNOMIE (gelaatkunde)

Het lezen van het gelaat gaat terug tot 6 eeuwen voor onze jaartelling. Waarschijnlijk was het in die tijd een kunst van Chinese Sjamanen en tovenaars, niet specifiek verbonden met een religie. Vier eeuwen later was de techniek ingeburgerd en een belangrijk onderdeel van de Chinese geneeskunst.

De Chinese geneeskunst berust op de kosmische principes van de vijf elementen en yin en yang.

De elementen symboliseren bepaalde kwaliteiten van energie welke gereflecteerd worden in het gezicht. Yin en Yang staat voor de dualiteit, de tegenstellingen, en het evenwicht daarin waar naar gestreefd wordt om optimaal te kunnen functioneren. Het voorhoofd representeert het zenuwstelsel, het middelste gedeelte de circulatie, de kin en kaaklijn het spijsverteringsstelsel.

                              REF CURSUS  - PSY

Dagdeel van 10 u tot 17 u (lunch meebrengen)


FLUISTEREN MET KINDEREN (cursus in 4 delen )

Iemand die fluistert maakt contact met de energie waar hij of zij contact mee wil maken. Dit kan een persoon zijn, een dier, maar ook een plant, een boom, een bloem, een steen of zelfs water. Alles bestaat uit energie en met al deze soorten energie kan je contact leggen. Je hoeft alleen maar de juiste energietrilling op te vangen. En dat is nu het kunstje van fluisteren. Hoe vang je de juiste energietrilling op Hoe vertaal je de energie die je voelt naar een juist oordeel (interpretatie) Hoe zend je iets van jezelf terug

 4 delige cursus

- telkens van 13 tot 17 u – NA AFSPRAAK

 

U moet wel thuis oefenen (u kan ook fluisteren met bomen en dieren) en doelgericht de cursus volgen