Ontwikkeling van je spiritualiteit

OORKAARSENTHERAPIE

 

Oorkaarsentherapie 

 Het is een oude natuurgeneeswijze, waarbij gebruik gemaakt wordt van met de hand opgerolde strookjes linnen, gedrenkt in bijenwas en geneeskrachtige kruiden. Oorkaarsen stimuleren de doorbloeding en zorgen voor een betere afscheiding van afvalstoffen. Ze zuiveren de geest en zorgen voor het verdrijven van negatieve energieën.

Bent u overwerkt, hebt u een hoofd "vol" Stress? Hebt u last van slapeloosheid, snurken, stress, angsten, depressiviteit, prikkelbaarheid of hyperactiviteit dan is deze uitgebreide weldadige behandeling dé oplossing voor u!Oorkaarsen zorgen voor de drukregulatie in het oor en de bijholten, waardoor het ook ten zeerste aan te bevelen is voor duikers!Last van oorstoppen? Dan zijn oorkaarsen een pijnloos alternatief voor oorspuiten!Andere zeer goed te behandelen aandoeningen zijn: sinusitis, verminderd gehoorvermogen, migraine, evenwichtsstoornissen, oorsuizingen, oorpijn, oortinteling, eczeem in de gehoorgang, verkoudheid, ontstoken amandelen en ….. tot zelfs blaasontsteking!

Een oorkaarsenbehandeling ontspannend en algemeen heilzaam.. Oorkaarsen zijn zeer bruikbaar in combinatie met andere behandelingen: Bachbloesems, kristalenergie, ...

Esoterische werking:Het reinigende vuur verwijdert de negatieve vibraties en harmoniseert de energetische status.  Oorkaarsen hebben ook een bijzondere werking op het chakrasysteem en op ons aura.Als zou u het op het eerste gezicht niet zeggen ... 

Oorkaarsen hebben een energetische werking op de vier elementen in en ronddom ons lichaam.

Leer in de cursus hoe u correct oorkaarsen plaats, de reflexzones van het oor, hoe u energetische healing tegelijkertijd toepast en hoe u een correcte gezichtsmassage toepast na het plaatsen van de kaarsen.

 

 

 

REF CURSUS  - OORK

 

Telkens van 13 u tot 18 u