Ontwikkeling van je spiritualiteit

WHITE TIME UNIVERSAL

WHITE TIME UNIVERSAL

 

Universal White Time Healing (UWTH) is gecreëerd door hoogontwikkelde spirituele wezens die de aarde miljoenen jaren hebben gestuurd en gevolgd.

De White Time-energie komt uit de White Time Bron. De White Time Bron bevindt zich ergens in het grote universum. Spirituele wezens, buitenaardsen, engelen en lichtwezens waken over deze onuitputtelijke krachtbron.

White Time is wit licht, dat alle lichtkleuren omvat. Daarnaast omvat White Time het verleden, heden en toekomst in één tijdunit.

 Een Universal White Time Healer is verbonden met deze White Time Bron en is tegelijk verbonden met de energie van Moeder Aarde. Deze beide vormen van energie en kracht komen vervolgens samen in het hart van de healer, waarna deze energie doorstroomt naar de armen en de handen of indien gewenst naar het 3e oog

 

Waar kan Universal White Time Voor gebruikt worden?

Universal White Time Healing kan gebruikt worden om voedsel, drank, vloeistoffen, materie, gebeurtenissen, persoonlijke situaties en ziektes, in het heden, het verleden en in de toekomst te behandelen. Het is eenvoudiger vloeistoffen te behandelen zoals water, bloed en benzine dan vastere stoffen zoals botten, steen of metaal. Er is echter geen grens aan waar de "behandeling" voor gebruikt kan worden.
De behandeling raakt die gebieden aan waar het noodzakelijk is. Het zoekt naar de dingen die niet goed zijn of falen, zowel op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel niveau. De Kracht zelf is intelligent en kan zich veranderen en aanpassen gedurende een behandeling.

Universal White Time Healing past zichzelf aan.
Universal White Time Healing gehoorzaamt de Karmische Wetten. Als een ziekte een Karmische oorzaak heeft wordt de genezende kracht vanzelf uitgeschakeld.

De behandelaar kan niet worden beïnvloed door het Karma van de cliënt.
Universal White Time Healing kan ook gebruikt worden om op afstand te behandelen.

Tijdens een afstandsbehandeling maakt de behandelaar gebruik van symbolen en tekens. Deze tekens en symbolen staan voor de Totale Liefdes Kracht.

 

 

 

2 delige cursus – telkens van 10 u tot 17 u (lunch inbegrepen)

 

REF CURSUS  - WTU