Ontwikkeling van je spiritualiteit

Wie ben ik

 

Je kan in mijn praktijk terecht voor:kaartleggingen ,foto-analyse,pendelen,channeling,boodschappen van engelen,boodschappen van overledenen. Energetische healings. Huiszuiveringen enz.

Ik ben: Paragnoste/Medium maar ook Master/Teacher/Healer

Priesteres in de Orde van Melchizedek - Maalaka Master -Angel Light, Diamond of Zapharel, Colours of Angels – Rainbow Light- Usui Reiki Rycho -Golden Age Reiki -Kundali Reiki - Chios - Amara Omni – Chrystal Master.Teacher –Lemurian Seed Master-Sjamanistisch healer

Ik werk sinds mijn jeugd met engelen en heb steeds mijn spiritualiteit en paranormale gaven door de jaren heen verder mogen ontwikkelen. Ik heb dus een jarenlange ervaring en daarvoor ben ik ontzettend dankbaar aan Vader en de spirituele begeleiders en engelen die Hij op mijn pad stuurde en nog steeds stuurt. Zazaruelle, Ariel, Leitia, Chora, Melchior,Franciena en nu ook mijn dierbare overleden moeder die mag fungeren als extra gids. Ook uit de Akasha kronieken mag ik informatie putten.

Ik werk in binnen- en buitenland. Heb tussen mijn cliënteel ook heel wat BV’s, maar ook buitenlanders contacteren me om een afspraak te maken. Afstanden mogen nooit een probleem zijn als je echt op zoektocht bent naar de juiste antwoorden.

Ik help je ook om je evenwicht te hervinden, waar deze even uit balans raakte.

Je innerlijke kracht weer laten voelen, waar je ze niet meer voelt. Je weg helder helpen ontrafelen, waar ze versluierd is. Ik open een deur, jij moet dan voor jezelf de keuze maken, of je erdoor wilt stappen.

Als je mij consulteert zal ik afhankelijk van jouw vraag en persoon, de meest passende methode uitkiezen, ik werk met  Inner Child en Bloemenkaarten, Lenormand, Zigeunerkaarten,Waarzegkaarten, Sybilla, Braziliaanse kaarten en diverse Tarotkaarten (Egyptische,Shakespeare, Da Vinci) Engelenkaarten en Orakels-  ook eigen ontworpen kaarten en legsystemen. Intuïtieve opzoekingen en oplossingen via pendelen zijn ook mogelijk.

Engelenzegels en de Sleutels van Koning Solomon zijn onderdelen van diepgaande boodschappen, zowel rond materiële, emotionele, als spirituele onderwerpen.

Ik geef tevens diverse healings en cursussen.Aarzel niet om hulp te vragen, een helpende hand, een luisterend oor doen meer wonderen dan men kan vermoeden

Alles wordt voor je opgeschreven, zodat je dit nadien kan herlezen. Heb je na het consult een paar dagen later nog een vraag,of begreep je iets niet goed, mag je me wel nog mailen.

Ik geef u enkel advies mee. Hierdoor bent uzelf verantwoordelijk voor de ontvangen informatie.

Sonia